Chalet Fernblick - Bellwald

Over Chalet Fernblick
Op deze site vindt u informatie over het Chalet Fernblick in Bellwald, ZwitserlandFernblick en Bellwald
Chalet Fernblick is gelegen in Bellwald, een dorpje in de streek Goms, provincie Wallis, in Zwitserland.
Bellwald is leuk dorpje gelegen op een hoogte van 1560 meter boven zeeniveau op de rand van het Rhône-dal aan de zuidflank van het Alpenmassief ten zuiden van het UNESCO werelderfgoed gebied.
Dorpen in de buurt zijn te vinden in het Rhône-dal en zijn onder andere Fiesch, Niederwald en Ulrichen. Bellwald ligt op een soort plateau gericht op het zuidwesten. Daarom is er de heerlijke alpen-zon van 's ochtends vroeg tot vlak voordat zij ondergaat achter Fiescheralp, de "overkant" aan de westkant.
In de winter is het dorp een gezellig en knus wintersport oord met leuke pistes en een paar gezellige kroegjes en restaurantjes. Een heftige apres-ski zoals bijvoorbeeld in Val Thorens vindt u niet in Bellwald.
Overdag kunt u naar hartelust over de pistes suizen of skiles nemen in een van de vele klasjes. Leeftijden variëren van 6 jaar tot een een jaar of 60.
Behalve skieën en snowboarden kan er ook lekker worden gesleed of gewandeld op speciaal geprepareerde paden. Bellwald is ingericht op gezinnen van klein tot groot, jong en oud.
's Avonds is het goed toeven in de lokale kroeg of restaurantjes.

In de zomer worden er in Bellwald allerlei activiteiten georganiseerd en kunt u naast heerlijk wandelen door de bergen ook met bijvoorbeeld met een mountainbike of een step van de berg af crossen!

Wat biedt Chalet Fernblick?
Chalet Fernblick is van alle gemakken voorzien. Behalve alle zaken die u van een normaal huis mag verwachten is er ook een groot balkon waarop u in de zon kan nagenieten van een heerlijke dag buiten. Elke verdieping heeft een ruime entree waar skischoenen, snowboots, skies en boards kunnen drogen, stallen en verstellen. Geen eigen skispullen? Geen probleem, op 100 meter afstand bevindt zich Fredy's skishop. Hier is alles te regelen als het de bergen in moet...
De verdieping heeft een ruime woonkamer voorzien van een open haard, heerlijke zitbanken en een televisie. In de hoek is een eettafel geplaatst direct naast de keuken. De keuken is voorzien van electrische kookplaten en volledig ingericht. Verder zijn er 3 slaapkamers voor 2 personen. Er zijn ook 2 badkamers, één met douche en één met bad, beiden beschikken over een toilet. In de entree is ook een toilet gesitueerd.